https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
REYNST

Als het schoon moet zijn!

REYNST is een jong innovatief merk dat zich richt op de professionele duurzaam georiënteerde vakman in de bouw, waarbij reinigen centraal staat.

Middels marktonderzoek heeft REYNST vastgesteld dat het reinigen met de juiste artikelen van de ondergrond in de bouw vaak wordt gezien als bijzaak. Echter reinigen als voorbehandeling heeft grote invloed op het eindresultaat, zowel kwalitatief als esthetisch. Ook het reinigen voor de oplevering van een object zorgt voor een tevreden opdrachtgever en wellicht terugkomende opdrachten. Kortom, reinigen is van groot belang.

REYNST start met de introductie van twee typen viscose sponzen, de ‘WAVE’-lijn en de “SCHUURSPONZEN”-lijn:

De ‘WAVE’-lijn is innovatief aangezien de spons aan de zijkant in een golf is gesneden waardoor de spons perfect in de hand ligt en men efficiënter kan werken dan met een traditionele rechthoekige spons. Tevens is de spons duurzaam, aangezien deze is gemaakt van plantaardig sponsmateriaal.

REYNST Wave lijn spons

De REYNST SCHUURSPONZEN onderscheiden zich door een top kwaliteit schuurlaag. Hierdoor zijn de sponzen geschikt voor zowel schoonmaken als matteren. Tevens zijn de sponzen deels biologisch afbreekbaar.

REYNST Schuurspons

De sponzen zijn bestand tegen verdund bleekwater.

REYNST, ‘als het schoon moet zijn’!